صفحه اول / اخبار و رویدادها
/
تعداد بازدید : 189

کشاورزی صنعتی برای جوانان رغبت ایجاد می‌کند

کشاورزی سنتی با توجه به مشقت‌هایی که دارد برای قشر جوان چندان جذاب نیست و از این رو هر چقدر بتوانیم کشاورزی را صنعتی‌تر کنیم، جوانان بیشتر جذب این بخش می‌شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی در گفت و گو با خبرنگار ما در حاشیه نخستین همایش ملی کشاورزان جوان با بیان این مطلب افزود: کشاورزی سنتی با توجه به مشقت‌هایی که دارد برای جوانان رغبت ایجاد نمی‌کند و از این رو هر چقدر بتوانیم کشاورزی را صنعتی کنیم، جوانان بیشتر جذب این بخش می‌شوند.

اکبر فتحی افزود: در سال‌های اخیر با گذار از کشاورزی سنتی، یک عده از جوانان وارد بخش کشاورزی شده‌اند منتها بیشتر در قالب فعالیت‌هایی مانند صنایع تبدیلی و تکمیلی، گلخانه‌ها و محیط‌های کنترل شده به فعالیت پرداخته‌اند.

وی تصریح کرد: در استان آذربایجان شرقی ۳۰۰ هزار بهره‌بردار کشاورزی فعالیت می‌کنند و در سال‌های اخیر جوانان رغبت بیشتری به این بخش پیدا کرده‌اند.

فتحی ادامه داد: از طریق دانش‌بنیان کردن بخش کشاورزی می‌توان برای جوانسازی در این حوزه اقدام کرد و جوانان را پای کار آورد.

وی گفت: در این راستا در بخش کشاورزی استان آذربایجان شرقی، کارگروه‌هایی را شکل داده‌ایم تا نیازهای فناورانه و دانش‌بنیان را احصا کنند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی درباره اولویت‌های فناورانه بخش کشاورزی این استان گفت: ما در راستای دانش‌بنیان کردن کشاورزی چهار عرصه را شناسایی کرده‌ایم که شامل تامین نهاده‌های دامی و زراعی، سیستم‌های آبیاری، کود و سم و مکانیزاسیون می‌شود.

به گفته وی در مورد سم و کود، بیشتر به سمت کنترل بیولوژیک حرکت می‌کنیم و قصد داریم از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در این زمینه استفاده کنیم.

انتهای خبر، پایگاه اطلاع رسانی دولت



کلمات کلیدی : #کشت بهاره #محصولات کشاورزی #کشاورزی صنعتی #تولید داخل #جهاد کشاورزی #آذربایجان شرقی #کیاآرنا