- ثبت سفارش
- En
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی در گفت و گو با خبرنگار ما در حاشیه نخستین همایش ملی کشاورزان جوان با بیان این مطلب افزود: کشاورزی سنتی با توجه به مشقتهایی که دارد برای جوانان رغبت ایجاد نمیکند و از این رو هر چقدر بتوانیم کشاورزی را صنعتی کنیم، جوانان بیشتر جذب این بخش میشوند.
اکبر فتحی افزود: در سالهای اخیر با گذار از کشاورزی سنتی، یک عده از جوانان وارد بخش کشاورزی شدهاند منتها بیشتر در قالب فعالیتهایی مانند صنایع تبدیلی و تکمیلی، گلخانهها و محیطهای کنترل شده به فعالیت پرداختهاند.
وی تصریح کرد: در استان آذربایجان شرقی ۳۰۰ هزار بهرهبردار کشاورزی فعالیت میکنند و در سالهای اخیر جوانان رغبت بیشتری به این بخش پیدا کردهاند.
فتحی ادامه داد: از طریق دانشبنیان کردن بخش کشاورزی میتوان برای جوانسازی در این حوزه اقدام کرد و جوانان را پای کار آورد.
وی گفت: در این راستا در بخش کشاورزی استان آذربایجان شرقی، کارگروههایی را شکل دادهایم تا نیازهای فناورانه و دانشبنیان را احصا کنند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی درباره اولویتهای فناورانه بخش کشاورزی این استان گفت: ما در راستای دانشبنیان کردن کشاورزی چهار عرصه را شناسایی کردهایم که شامل تامین نهادههای دامی و زراعی، سیستمهای آبیاری، کود و سم و مکانیزاسیون میشود.
به گفته وی در مورد سم و کود، بیشتر به سمت کنترل بیولوژیک حرکت میکنیم و قصد داریم از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در این زمینه استفاده کنیم.
انتهای خبر، پایگاه اطلاع رسانی دولت